Automate your Marketing
with Womplify




 
Azura's FotoPage

By: Norazura Musa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Saturday, 14-Mar-2009 19:36 Email | Share | | Bookmark
Umrah March 2009

depan hotel mula2 sampai di Madinah
Ihsan depan masjid Nabawi
Shirah
View all 18 photos...
Alhamdulillah...tercapai juga hasrat kami sekeluarga untuk ke sana..
Kami doakan seluruh ahli keluarga dan kawan2 yg mana blm berkunjung, juga akan sampai ke sana...insyaAllah...aminn..


Tuesday, 30-Sep-2008 09:00 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya di Bahrain 30 Sep 2008....(tahun kedua)

malam raya..takbir bersama2 jiran terdekat
 
 
View all 14 photos...


Sunday, 21-Sep-2008 18:03 Email | Share | | Bookmark
Transit @ Bahrain for trip to Egypt - my cousin Salahuddin

muka Udin yg kepenatan....esok pagi nak berangkat ke Egypt pulak
Ihsan ada kat sblh shirah....penat nak tido..esok sekolah!
Udin ngantuk....skrg kat msia dah kul 1 pagi!
View all 7 photos...
Udin sampai di Delmon Hotel Bahrain 3.30pm..tak sempat berbuka sama2 (berbuka 5.30pm) sbb Udin nak check in hotel for one night before flight the next morning..

So, kami ambik Udin 7.30pm round sekitar Manama City, Bahrain dan pegi minum2 di Al-Abraaj, Juffair. Kesian Udin dah ngantuk sgt tapi still bertanya itu dan ini...knowing him..dia mmg peramah pun

Udin taking Syariah course at Al Azhar, Egypt.....good luck Udin. Semoga Allah memberi berkat dan rahmatNya...Amin


Monday, 15-Sep-2008 02:53 Email | Share | | Bookmark
Sajian yg sempat dibuat sepanjang Ramadhan

karipap
vadai
kuih talam
View all 17 photos...
Balik keje...Ihsan dah tanya dah...nak masak kuih apa bu?....
Kesian kat dia sbb kat sini takda pasar ramadan...nak tak nak ibu kena jugak buat kuih....kekdg ada yg tak jadi....maklumlah kat msia kuih main 'tunjuk' aaje....pastu bayar...


Monday, 26-May-2008 10:49 Email | Share | | Bookmark
JEHAN the 3rd ....... the 1st celebration.....!

Jehan 0-2 months
Jehan happy and still..
Jehan with family..
View all 4 photos...
Sudah setahun Jehan bersama ayah ibu, kakak dan abang....semoga Jehan menjadi anak yang soleh......Amin...!

Nick : Jehan
Full : Muhammad Izzahan
Birth date : Saturday, 26 May 2007 (1.20pm)
Birth place : SMC, Shah Alam


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net